Wie ben ik

Over

Mijn naam is Surya Goudsmit en ik ben bevrijdingskunstenares. Door middel van kunst verbind ik mijn wereld met die van anderen, waarbij kwetsbaarheid, passie en eerlijkheid altijd een thema zijn. Als kind was ik altijd creatief bezig; ik tekende, schreef en danste vanaf dat ik kan lopen. In de jaren richting jong volwassenheid ben ik dit stukje van mezelf verloren, en kreeg ik te maken met depressies. Na een spirituele zoektocht om mezelf te helen ben ik uiteindelijk weer terug gekomen bij mijn creatieve kern. Dit heeft mij geholpen in mijn proces en dit wil ik graag delen met anderen. De naam A.R.T. by Surya is een acroniem voor Activate Reflect & Transform.

Activate

Met mijn (online) workshops en cursussen activeer ik anderen om contact te maken met hun eigen innerlijke kunstenaar. Ik nodig jullie uit om samen met mij op reis te gaan door de wereld van expressie, creativiteit en een kinderlijke vreugde. Daarnaast geef ik ook 1 op 1 coaching om op een dieper niveau te kunnen assisteren bij het proces van het ”wakker maken” van je innerlijke creatieve bron. Er kunnen namelijk blokkades omhoog komen die ik samen met jou kan benoemen, maar ook doorbreken.

Reflect

Zowel in mijn persoonlijke kunstwerken als in mijn lessen en sessies draait het om reflecteren. Zoals een spiegel jouw beeld naar je terug reflecteert, zo ook zijn wij allemaal een reflectie van elkaar. Allereerst is mijn werk bedoeld om mezelf te reflecteren naar jullie toe, waardoor er ruimte ontstaat voor herkenning. Ik zie mezelf in jou en jij ziet jezelf in mij. Wij zijn samen 1. Een tweede manier om te reflecteren is om bij jezelf naar binnen te treden; Reflecteren is in deze context terugdenken en overzien, nadenken over jezelf, je gedrag of een activiteit. Doel van het reflecteren is het vergroten van begrip en inzicht en het verbeteren van je gedrag.

IMG_20210401_104227_256

Transform

Kunst is voor mij spirituele alchemie; door middel van creatie worden wij steeds meer bewust van ons onderbewustzijn en geven die ook een stem of uiting waardoor er een relatie ontstaat. Op deze manier kunnen wij ”nare” gedachten, overtuigingen of patronen in onszelf herkennen en transformeren tot iets positiefs. Kunst is vrijheid. In deze wereld mag je alles uiten en hoef je dus niet bezig te zijn met hoe anderen erop zouden reageren, of wat de consequenties zijn. Het doek is leeg en open om te ontvangen. Vanuit daar kun je uiteindelijk jezelf ook bevrijden. Ben jij nieuwsgierig naar wat dit voor jou kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!