Kunst op maat

Eenergetisch schilderij op maat

Met alle liefde maak ik een persoonlijk schilderij voor je. Mijn werkwijze hierin is uniek en persoonlijk, waarbij ik mezelf afstem op jouw energie en vanuit daar creëer. Het schilderij is dan ook een co-creatie tussen jou en mezelf. Gebaseerd op vertrouwen en verbinding vraag ik altijd om de complete vrijheid om een abstract schilderij te maken, zonder van te voren af te spreken hoe het eruit moet komen te zien. Dit is een spannend iets voor zowel degene die mij vraagt, als voor mezelf, maar ik doe dit bewust zodat ik compleet open kan voelen wat er geschilderd wil worden. Integriteit is voor mij ook belangrijk; ik schilder alleen in opdracht als mijn energie dit toe laat. Het kan dus zo zijn dat ik er wat langer over doe om het af te krijgen, omdat ik niet aan jouw doek wil komen als ik niet in de juiste staat ben. Hiervoor vraag ik begrip en ruimte. In het proces van de samenwerking aan gaan met elkaar, tot het overhandigen of opsturen van het canvas, is mijn verbinding naar jou toe wijd open. Je mag mij dan ook altijd contacten met jouw vragen en andere opmerkingen. Voor mij is co-creatie echt de verbinding met elkaar aan gaan, energie met elkaar delen, om uiteindelijk een krachtig werk te laten ontstaan die niet alleen jouw woning siert, maar vooral ook energie brengt. Omdat ik werk vanuit opdracht ontzettend waardeer en er ook energie van krijg heb ik vaste prijzen voor de maten. Afhankelijk van de verzendkosten is het dus redelijk vastgesteld.

Maat­label

Final-02