Diensten

Als Bevrijdingskunstenares gids ik mensen terug naar hunzelf, via 1 op 1 sessies en workshops voor groepen. Dit kan middels creatieve coaching, stembevrijding of een combinatie ervan.
De coaching vind online of in Rotterdam plaats, de groepsworkshops/trajecten kunnen op locatie. Voor de online coaching zie het kopje ''Spreekuur Bevrijdingskunst''.
 
Samen met jou stem ik af wat voor sessie passend is bij waar je je op dit moment bevindt in je proces. Tijdens een coaching traject gaan wij namelijk minimaal 5 keer intensief aan de slag, om contact te maken met jouw onderbewustzijn en een helingsproces in gang te zetten. 

Soms kan het ook zijn dat je daar nog niet klaar voor bent. Dan kan een eenmalige privé sessie van 1 uur meer passend zijn. In die sessie maak je kennis met de verschillende methodes van expressie, en wat het voor je kan doen. 
 
Naast de individuele begeleiding, bied ik ook workshops aan voor groepen. Zowel online als op locatie (zakelijk) kunnen deze workshops plaats vinden. Denk aan teambuilding, intieme creatieve workshop voor geliefden, familie dag en verjaardagen. Alles is mogelijk! Zie het kopje "Groepsworkshop/Coaching". 

Groeps­workshops & Coaching

Met alle liefde geef ik ook groepen, zoals binnen bedrijven, coaching of een workshop. Ik kan jullie bezoeken op locatie!Groepsworkshops en langere trajecten (voor bedrijven) zijn altijd op maat. Aan...

Creatieve Coaching & Stembevrijding

In Rotterdam ben je van harte welkom om bij mij een traject in te gaan! Deze trajecten duren gemiddeld 5 sessies, waarbij wij verschillende creatieve en expressieve opdrachten gaan uitvoeren,...