Creatieve Coaching & Stembevrijding

Coachingtraject

In Rotterdam ben je van harte welkom om bij mij een traject in te gaan! Deze trajecten duren gemiddeld 5 sessies, waarbij wij verschillende creatieve en expressieve opdrachten gaan uitvoeren, om contact te maken met je onderbewustzijn en zo het helingsproces te activeren.
Je kunt bij mij terecht als je ondere andere: last hebt van spanningen, negatieve gevoelens en/of overtuigingen over jezelf, moeite hebt met los laten, een nieuwe fase in gaat in je leven, of behoefte hebt aan meer contact met jezelf.
Het traject begint altijd met een uitgebreide intake, waarin wij samen achterhalen wat je intentie is voor de coaching, en een doel formuleren. Ook beginnen we in de intake al met een eerste creatieve opdracht om de intake af te sluiten, en het taject te beginnen.
Voorafgaand kun je een vrijblijvende coachingcall met mij plannen voor meer informatie, en om in te voelen of dit passend is voor jou! 

Surya heeft een zachte en liefdevolle sfeer neergezet zodat ik helemaal mijzelf kon zijn, en het veilig was om ook moeilijke onderwerpen naar boven te laten komen en ermee aan de slag te gaan. Surya heeft mij in mijn proces professioneel en liefdevol begeleid, waardoor ik veel waardevolle inzichten kreeg, die mij heel erg verder hebben geholpen. Zij helpt jou om met de dingen die naar boven komen aan de slag te gaan, zonder iets te forceren en altijd in een veilige context. Zij helpt jou om zelf te ontdekken wat je nodig hebt en hoe je dit ook in jouw dagelijks leven kan toepassen. Ik zou een Creatieve Coaching traject bij Surya echt aan iedereen aanbevelen die met zichzelf aan de slag wil gaan, tijd en rust wil nemen om zichzelf verder te ontdekken en te leren expressie te geven aan wie je echt bent.'' Liesa

Coaching call

Voor meer informatie omtrent werkwijze en de energy exchange, neem vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier!

Naam(Vereist)
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Coachingtraject