Bevrijdingskunst Spreekuur

Wil je de relatie met jezelf verdiepen?

Wil je graag groeien in zelfliefde maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

Zoek je een manier om je emoties te uiten op een constructieve en helende manier, die jou ook inzichten brengt in jouw innerlijke wereld?

Heb je behoefte aan meer creativiteit en inspiratie in je dagelijks leven?

Zit je ergens vast in negatieve overtuigingen over jezelf, weinig zelfvertrouwen of terug kerende denk patronen?

Met mijn telefonisch spreekuur duiken wij samen in jouw kern! In een uur tijd help ik jou op weg richting jezelf. Ik confronteer je hiermee liefdevol met blokkades, en assisteer je bij het vinden van een juiste manier om ze te helen. Een begeleide meditatie hoort hier ook bij, om jou te begeleiden naar jezelf toe en vanuit contact te kunnen invoelen en praten. Daarnaast mail ik jou een ''diagnose + recept'' na het gesprek toe. Hierin vind je een uitgebreide analyse van het gesprek, en waar je je nu bevindt in jouw proces van heling. Ook bevat dit document expressieve huiswerkopdrachten waar je dan de komende tijd mee aan de slag kunt.

Ik maak gebruik van verschillende expressieve vormen zoals tekenen en schilderen, maar ook kleien en zingen mocht dit passend zijn. Daarnaast gebruik ik mijn intuïtie om af te stemmen op dat wat jij nodig hebt.

Een losse sessie is 111 euro inclusief (video)call, diagnose + gepersonaliseerd geschreven recept met op maat geschreven opdrachten.

Een pakket van 4  sessies is 333 (t.w.v. 444). Dit mag je in 3 termijnen betalen. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat er voor jou mogelijk is!